120'den fazla Websitesi ile İşini Şimdi Dijital Dünyaya Taşıma Vakti

  1. Giriş

SiteHarikası.com (“biz”, “bizim”, “web sitesi” veya “sitemiz”), kişisel verilerinizi koruma taahhüdünde bulunan ve Türkiye Cumhuriyeti Kişisel Verilerin Korunması Kanunu (“KVKK”) uyarınca hareket eden bir web sitesidir. Bu KVKK Politikası, kişisel verilerinizin nasıl toplandığını, kullanıldığını, saklandığını ve korunduğunu açıklar.

  1. Kişisel Veri Toplama

SiteHarikası.com, hizmetlerimizi sunmak ve işletmek için kişisel verilerinizi toplayabilir. Kişisel verilerinizi aşağıdaki yollarla toplayabiliriz:

a. Kayıt: Sitemize kaydolduğunuzda veya bir hesap oluşturduğunuzda kişisel bilgilerinizi toplarız.

b. İletişim: Bizimle iletişim kurduğunuzda (örneğin, destek talepleri, sorular veya geri bildirimler), iletişim bilgilerinizi ve iletişim içeriğinizi toplayabiliriz.

c. Otomatik Olarak: Sitemizi ziyaret ettiğinizde, tarayıcı bilgileri, IP adresleri ve çerezler gibi teknik bilgiler otomatik olarak toplanabilir.

  1. Kişisel Veri Kullanımı

Kişisel verilerinizi aşağıdaki amaçlarla kullanabiliriz:

a. Hizmetlerin Sağlanması: Web sitelerimizin işlevselliğini sağlamak ve hizmetlerimizi sunmak için kişisel verilerinizi kullanabiliriz.

b. İletişim: Sizden gelen soruları yanıtlamak ve sizinle iletişim kurmak için kişisel verilerinizi kullanabiliriz.

c. Pazarlama ve Tanıtım: Ürünlerimizi ve hizmetlerimizi tanıtmak için kişisel verilerinizi kullanabiliriz.

d. Yasal Yükümlülükler: Türkiye Cumhuriyeti yasalarına uygun olarak kişisel verilerinizi kullanabiliriz.

  1. Kişisel Veri Paylaşımı

Kişisel verilerinizi, yasal gereklilikler veya işletme gereksinimleri doğrultusunda sınırlı durumlarda üçüncü taraflarla paylaşabiliriz. Kişisel verilerinizi asla izniniz olmadan üçüncü taraflarla paylaşmayız.

  1. Kişisel Veri Koruma

Kişisel verilerinizi korumak için uygun teknik ve idari önlemleri alıyoruz. Verilerin güvenliğini sağlamak için çaba sarf ediyoruz, ancak internet üzerinden veri iletiminin kesin güvenliğini garanti edemeyiz.

  1. Kişisel Veri Saklama

Kişisel verilerinizi, yasal yükümlülüklerimizin gerektirdiği süre boyunca saklarız. Kişisel verilere erişimi sonlandırdığınızda veya hesabınızı sildiğinizde, verileriniz silinir veya anonim hale getirilir.

  1. Kişisel Veri Hakları

KVKK kapsamında size tanınan haklara sahipsiniz. Bu haklarınızı kullanmak için info@siteharikasi.com adresi üzerinden bizimle iletişime geçebilirsiniz.

  1. Değişiklikler ve Güncellemeler

Bu KVKK Politikası, değişiklikler ve güncellemeler yapma hakkımızı saklı tutar. Politikadaki değişiklikleri size bildireceğiz ve değişiklikler yürürlüğe girdikten sonra bu sayfada güncel bir sürümü sunacağız.

  1. İletişim Bilgileri

Kişisel verileriniz veya bu KVKK Politikası ile ilgili herhangi bir sorunuz veya endişeniz varsa, lütfen aşağıdaki iletişim bilgileri aracılığıyla bizimle iletişime geçin:

E-posta: info@siteharikasi.com

SiteHarikası.com olarak kişisel verilerinizi önemsiyor ve koruma taahhüdümüzü yerine getiriyoruz. Bizimle güvende hissetmenizi sağlamak için elimizden geleni yapıyoruz.